Diensten

als kwaliteit telt

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in heel Nederland, maar komen ook daarbuiten. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Zaltbommel, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Zwolle en Groningen.

Onze diensten bestaan uit alle voorkomende dak en schoorsteenwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in dakdekken, dakpannen reinigen, dakrenovatie en reparatie, dakgoot reparatie, voeg- en metselwerk, impregneren, vogelnesten verwijderen en alle voorkomende dakwerkzaamheden. Ook kunt u bij ons terecht voor kluswerkzaamheden. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Alle werkzaamheden voeren wij vakkundig, efficient en schoon uit.

  1. Dakwerkzaamheden

    Bij ons kunt u terecht voor bitumendaken en pannendaken. Heeft u nou een ander dak? Bel of mail ons gerust, misschien dat wij u alsnog iets kunnen aanbieden.

    Bekijk dienst
  2. Schoorsteentechniek

    Op het gebied van schoorstenen hebben wij u bijna alles te bieden. Complete  renovaties Nieuwe schoorstenen plaatsen (of verwijderen) Impregneren Lood plaatsen Nieuwe boven platen smeren Combikappen plaatsen Lekkages opsporen en verhelpen

    Bekijk dienst