Ons Bedrijf

als kwaliteit telt

Dak en Schoorsteentechniek d’n Rooie is een vertrouwd adres voor al uw voorkomende dak en schoorsteenwerkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 2017 – maar hebben een jarenlange ervaring op dit gebied – en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van dakdekken, dakpannen reinigen, dakrenovatie en reparatie, dakgoot reparatie, voeg- en metselwerk, impregneren, vogelnesten verwijderen en alle voorkomende dakwerkzaamheden. Ook kunt u bij ons terecht voor kluswerkzaamheden.

Alle werkzaamheden voeren wij vakkundig, efficient en schoon uit.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail of per brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten of heeft u vragen over uw dak? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Afspraak maken of bel 0418-700532